My Name Is Intiqam 2 - Moldova

”Cinema Company” – Azerbaijan și ”YouBeSC film” – Moldova, au lansat în Co-Producție o nouă comedie de lungmetraj: ”My name is Intiqam-2, Moldova”.

După succesul și recordul național la admisii în cinematografe, stabilit de comedia ”My name is Intiqam-1”, producătorul Mushviq Shahverdiyev, decide să aducă pe marele ecran prelungirea peripețiilor lui ”Intiqam”, cu o nouă comedie, filmată 80% pe ”meleaguri exotice” – Moldova.

Echipa ”My name is Intiqam-2, Moldova” este un mix de specialiști și actori din ambele țări. Rolul lui ”Intiqam”,  în contiuare este interpretat de celebrul actor Mushviq Shahverdiyev. Conaționalul nostru, actorul Ion Mocanu (Artist Emerit), a interpretat rolul lui ”Gabriel” – personaj important în film.

”My name is Intiqam-2, Moldova” este semnată de regizorul din Azerbaijan, dl. Ilham Yasharoglu, iar Co-Producătorul din Moldova este directorul YOUBESC, dl. Sergiu Cumatrenco Jr. (Bee Moldovan, Ce Lume Minunată).

Synopsis: ”Intiqam, un cioban dintrun sătuc azer, devenit milionar peste noapte, ajunge în Moldova și candidează la Primăria Chișinăului. Mentalitatea, necunoașterea limbii, slăbiciunile pentru femei dar și vicleșugurile contracandidatului local, sunt doar câteva motive pentru care viața lui Intiqam se întoarce la 180 grade.”

Această Co-Producție este un bun prilej de a promova Republica Moldova, cultura și oamenii săi, de a menține relațiile de prietenie între poparele noastre și nu în ultimul rând de participa la crearea unui produs cinematografic de succes.

La 28 octombrie, la Baku, Azerbaijan a avut loc o PREMIERĂ grandioasă a comediei ”My name is Intiqam-2, Moldova”, în prezența co-producătorului moldovean Sergiu Cumatrenco Jr., dar și a actorului Ion Mocanu.

În curând comedia va avea Premieră la Chișinău, cu multiple proiecții pentru publicul larg. Fiți cu ochii pe noi.

dream TEAM: Cinema Company & YouBeSC film

Posted by YOUBESC on Tuesday, July 7, 2015

photos by Asif Aliyev

Posted by YOUBESC on Sunday, November 1, 2015
youbescadminMy name is Intiqam 2 – Moldova